Translate

dijous, 20 de novembre del 2014

Els Amics de les Arts

Concert



Els Amics de les Arts
La Farandula Sabadell 07/11/2014

Bones veus i bones cançons.
Amb això qualsevol grup de música hauria de tenir les portes obertes a qualsevol lloc per fer-se escoltar però, ni ha prou? Pot ser no, pot ser cal traspassar una frontera invisible i personal per a cada un dels oients per aconseguir connectar i fer d'aquell moment un instant únic per a recordar.  La recepta? no la se.  El que si em queda clar és que Els Amics de les Arts han aconseguit que per a molts els seus concerts siguin una espècie d'acte sacro-festiu, amb tots els seus moments, esperats e inesperats. 

Crec que apart dels dos ingredients abans nomenats cal dir que mimen al seu públic: ells toquen perquè els que els escolten gaudeixin amb ells, siguin còmplices de les històries que expliquen i es sentin un Amic més. (un exemple del joc que porten amb el públic)
Cal dir que encara que no siguis un fan entregat pots gaudir d'un bon moment i recrear-te en les composicions, amb lletres molt treballades, amb el seu punt d'humor i poesia urbana. Bones descripcions de situacions que parteixen d'un punt que pot ser insòlit però que donen per a pensar. Tot això amb bons arranjaments, gran treball de veus i uns rols al escenari perfectament estudiats però d'un frescor que et fa sentir bé.

Tenen un repertori que ja els hi permet triar, remenar i descartar cançons que pot ser voldries escoltar. Aconsegueixen una cosa molt difícil: presentar un disc nou i que no estiguis desitjant que passin al repertori antic, encara que també el voldries escoltar. 

El so va estar bastant correcte cosa que és d'agrair. 

Aquí en va una de les últimes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada