Translate

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Bits de Tricicle

Teatre



Bits
El Tricicle,  12 Octubre 2013, Auditori de Sant Cugat

Be, sembla que això s'acaba, segons diuen els tres integrants de El Tricicle. Bits serà el seu darrer espectacle de creació del grup i hem de gaudir-lo ara que podem. 

Què dir de El Tricicle? Mare de Deu, està tot explicat: Mestres de l'humor, mims, còmics, guionistes, directors de teatre, cinema ... Però davant de tot son ells. Una manera de fer única aconseguida amb quasi quaranta anys junts, creant moments memorables que han calat en la societat traspassant la porta de lo artístic a el que és quotidià. La multitud de papers que interpreten es poden resumir en tres. Saps com reaccionarà cada un perquè la personalitat del actor queda com abduida dins del personatge que està en escena. I tot i així no paren de sorprendre i fer riure una i un altre vegada.

A Bits segueixen amb el format d'esquetxos units per una temàtica comuna que no desvetllaré. Com sol passar les rialles apareixen des de el primer minut i no acaben fins que desapareixen de l'escenari (vaig trobar a faltar la salutació del final a la porta del teatre, com altres vegades). Memorable un número a mitges amb un grup internacional d'humor (tampoc vull dir el nom) formant una combinació digna dels millors cracs.  Antològic.

Aprofiteu ara que faran temporada a Barcelona. Son únics i tenim la oportunitat de gaudir  del seu art en plenitud.

Aquí va una petita degustació.


2 comentaris:

  1. Disiento totalmente, nunca me han hecho gracia, por más que los veía en la tele no entendía este tipo de humor. Pensé que quizá en directo iría mejor, pero todavía fue peor. Me ocurre con ellos como con los Monty Python, casi todo el mundo dice que son unos genios y a mí me aburren.
    Que le vamos a hacer, me gustaría que me gustaran pero no hay manera

    ResponElimina