Translate

dimarts, 5 de novembre del 2013

Bocins de Queen, Good Company

Minutos musicales



Bocins de Queen
Good Company

Buscan,t buscant he trobat aquesta joia per els amants de la música de Queen. Al 1975 varen publicar el fabulós àlbum A Nigth in the Opera amb el Bohemian Rhapsody com a tema emblemàtic  Però el disc està ple de bones cançons que no son tan conegudes però no per això perden encant. 

Good Company és un tema poc conegut, molt senzill i amb una lletra molt irònica i que te un estil diferent del més rocker i conegut de la banda anglesa. No és ni molt menys una raresa ja que els hi agradava provar diferents estils de música i adaptar-los al seu estil.

En aquesta gravació de mala qualitat però que crec que capta molt bé el que es pot sentir en un concert de petit format el Doctor Brian May (doctor en astronomia concretament) i guitarrista de la banda ofereix una versió divertida i irònica del tema, amb errors per el mig però amb una complicitat amb el públic que em fa venir molta enveja per no haver pogut estar a aquest concert.

Aquí sota us deixo la versió original traduïda. És molt curiós  com fan sonar el grup com una banda de blue grass. Eren únics en els grans i en els petits temes.





1 comentari:

  1. Curiosament, aquest personatge és un exemple més de com estan d'unides la ciència i la música, oi? Qui ho diria que un "pelut" com aquest, tocant l'ukelele, pogués ser doctor en física?

    ResponElimina