Translate

dimecres, 23 de gener del 2013

El Mapa del Cielo



Llibres
El Mapa del Cielo
Felix J. Palma

Somiar és una de las peculiaritats del ésser humà. No hi ha distincions en aquest aspecte i qui més qui menys somia despert en els desitjos que com a tals creiem que mai aconseguirem.
El Mapa del Cielo es el segon llibre de una trilogia inacabada, el tercer volum està en fase de creació, i com el primer ens porta a viure les peripècies d'uns personatges de ficció barrejats amb d'altres que realment van existir. Aquesta llicència de l'autor és portada amb mestria ja que des de el moment en que apareixen formen un tot i deixa d'importar qui realment va existir i qui no. De fet el llibre toca el tema de la mentida. La mentida en aquest cas està unida al desig. Qui no mentiria per aconseguir atreure a la persona estimada o desitjada? 
Dins del Londres de la època victoriana que el autor descriu amb pels i senyals, i agafant com a referència el llibre La Guerra dels Mons de Wells el llibre te una mica de tot: una mica de Juli Verne, una mica de drama costumista estil Jane Austen, i evidentment una mica de ciència ficció tal i com la viurien a finals del segle XIX. Aventures i reflexions a l'abast de tothom. Estil molt ben acabat, amb bones frases, sentit de l'humor i amb un ritme trepidant.
Tot i ser una segona part el llibre es pot llegir individualment encara que ja posats començaria per El Mapa del Tiempo, la primera part on La Màquina del Temps de H.G. Wells és el fil conductor. És una aposta segura per a qui vol llegir històries trepidants, amb fantasia, cops amagats que et fan dir oh!, que cabron! (en al·lusió carinyosa al autor) que per cert és qui ens explica la història i en certa part ens fa participar en ella com si el tinguéssim al costat.

La web de l'autor, que per cert contesta i aten a qui l'hi escrigui al twitter
http://elmapadelcielo.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada